Galatasaray'da bir ayrılık daha! Teklif bekleniyor

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Teklif bekleniyor
Süper Lig'in lideri Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Gidecek oyuncular da yavaş yavaş belirleniyor. Tete de o isimlerden biri. Yapılacak teklife göre ayrılması gündemde.

Sezon başında Shakhtar'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'a imza atan Tete, performansıyla hayal kırıklığı yaşatmıştı. Zaniolo'yu aratan Brezilyalı bek için devre arasında gelen teklifler reddedilmişti. Şimdi ise gözler yaz dönemine çevrildi. Eğer tatmin edici bir öneri ulaşırsa hemen onaylanacak ve satışa izin verilecek.

2.8 milyon euro kazanıyor

Galatasaray'ın büyük beklentilerle sözleşme imzaladığı Tete, maaşıyla da dikkat çekiyor. Sambacı için KAP'a yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup her bir sezon için net 2.800.000 EUR garanti ücret ile toplam 3.100.000 Euro net imza ücreti ödenecektir." denilmişti.

Teklif bekleniyor

Ülkesinden ocak ayında teklif almasına rağmen yönetimin gitmesine izin vermediği Tete bu sezon 39 karşılaşmada 3 gol atıp 6 da asist yaptı. Süper Lig'de ise fileleri havalandıramadı. Zaman zaman eleştirilere maruz kalan ve maaşının hakkını verip vermediği yönünde sorgulanan 24 yaşındaki kanat oyuncusu için gelecek tekliflere göre hareket edilecek. Aynı bölgedeki Zaniolo'nun da satışıyla birlikte iyi bir gelir kasaya koymayı planlayan Aslan yine yıldız oyuncu almaya çalışacak.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.