Galatasaray'da bir ayrılık daha kapıda! Bu kez futbolcu değil... Adı geniş listede var

Galatasaray'da bir ayrılık daha kapıda! Bu kez futbolcu değil... Adı geniş listede var
Şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da birçok futbolcu dünya devlerinin listesine girmeyi başardı. Başarısıyla 2 sezona damga vuran sarı kırmızılılarda transferi gerçekleşme ihtimali olan isimler arasına Okan Buruk da katıldı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluğa oynayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı kırmızılılar hafta sonu Kasımpaşa'yı da yenerek yoluna devam etmek amacında. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Trabzon'daki kaybını da bekleyecek Aslan'da transfer gelişmeleri de yaşanmaya devam ediyor. Bu kez bir futbolcu değil, Teknik Direktör Okan Buruk'un adı listelere girdi.

Lazio devrede

Dünyaca ünlü çalıştırıcı Sarri'nin istifa ettiği Lazio, bir sonraki teknik direktörünü belirlemek için çalışmalara başladı. Başkent ekibi iç sahada fire vermeyen ve galibiyet üzerine galibiyet alarak rekorlar kıran Okan Buruk'u da geniş listesine ekledi. Lazio'nun sportif direktörü Angelo Fabiani'nin Kerem Aktürkoğlu nedeniyle takip ettiği Galatasaray'da Okan Buruk'u da mercek altına aldığı öğrenildi. Fabiani kısa süre içerisinde raporunu yönetime sunacak. Ancak Okan Buruk'un öncelikli hedefi takımını Süper Kupa ve Süper Lig'de mutlu sona ulaştırmak.

79 puan aldı

Bu sezon Galatasaray'da tüm kulvarlarda toplam 46 maçta, 34 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi alan Buruk, maç başına 2.35 puan ortalaması yakaladı. Ayrıca G.Saray, 79 puanla ligde zirvede.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.