Galatasaray'da Angelino kararı! 6 milyon euro verilecek mi?

Galatasaray'da Angelino kararı! 6 milyon euro verilecek mi?
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinden takip eden Galatasaray'da Angelino hakkında karar çıktı.

Bu sezonun en flaş transferlerinden biri olarak kiralanan Angelino, büyük beklentilerle giydiği sarı kırmızılı forma ile beklentilerin çok uzağında kaldı. İspanyol sol bekin ikinci dönemde forma giyip giymeyeceği merak konusu. Teknik Direktör Okan Buruk da bir süredir mevkisinde farklı isimlere şans vermekle birlikte öğrencisini planlarından çıkardı. Ancak sahip olunan satın alma opsiyonu ve ödenecek yıllık maaşın yarısı eli kolu bağlıyor. RB Leipzig ile yapılan görüşmelerde ise henüz sonuç alınamadı.

Gerekirse bonservisi ödenecek

Erden Timur liderliğinde transfer harekatını sürdüren Galatasaray'da Angelino'nun takımına dönmesi için temaslar hızlandırıldı. Yabancı kontenjanı sebebiyle oynayamayacağını ve değer kaybı yaşayacağını ileterek sadece antrenmanlara çıkabileceğini iletti. Alman ekibinden de yeni takım bulunması gerekliliğinden bahsedildi. Eğer kış döneminin sonuna kadar çözüm bulunamazsa 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu bedeli ödenecek.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.