Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'nın yeni takımı netleşiyor! Icardi ile rakip olacak

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'nın yeni takımı netleşiyor! Icardi ile rakip olacak
Süper Lig'in lideri Galatasaray'da birçok oyuncu Avrupa'nın gözdesi durumunda. Onlardan biri de Abdülkerim Bardakcı. Yıldız ismin yeni takımı belli olmak üzere.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana adından söz ettiren ve sürekli yükselen bir performansa imza atan Abdülkerim Bardakcı, Şampiyonlar Ligi'ndeki formuyla da adını birçok Avrupa kulübünün transfer listesine yazdırmıştı. Bayern'e giden Sacha Boey'in yanı sıra Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Lucas Torreira gibi isimlerle öne çıkmayı başaran milli stoper için İtalya yolu gözüktü.

Golcü kimliğe büründü

Geçen sezon imza attığı Galatasaray'daki ilk yılını 3 gol ve 3 asistle tamamlayan Abdülkerim, bu sene ise 32 karşılaşmada rakip fileleri 5 kez havalandırarak bir önceki yılı neredeyse yakaladı. Milli takıma da seçilmeyi başaran 29 yaşındaki oyuncu için talipler gün geçtikçe artıyor.

Icardi'nin rakibi olacak

Yakaladığı istatistiklerle herkesi büyüleyen ve birçok takımın da radarına takılan Abdülkerim Bardakcı için AC Milan devreye girdi. İtalyan basınında adı Inter ile anılan Mauro Icardi ile birlikte Serie A'da forma giymesi beklenen tecrübeli futbolcu, takım arkadaşıyla gelecek seneden itibaren rakip olabilir.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.