Galatasaray'a en az 35 milyon euro daha!

Galatasaray'a en az 35 milyon euro daha!
Yerli futbolcuların performanslarını günden güne yukarı çektiği Galatasaray’da Sacha Boey sonrası 3 isimden en az 35 milyon euro daha bekleniyor.

Süper Lig'de Fenebrahçe'yi takibini sürdüren Galatasaray'da yerli oyuncular zirve yapmayı başardı. Maliyetleri açısından çok önemli yer teşkil etmeyen 3 futbolcunun satış miktarlarının 35 milyon euroyu geçmesi bekleniyor. Sacha Boey sonrası kasasını doldurmaya devam edecek olan Cimbom'u ekonomik anlamda güzel günler bekliyor.

Boey sonrası devam

Kış transfer döneminin en spekteküler hamlesine adım atan Galatasaray, Sacha Boey'i 30 milyon euro bonservis ve çeşitli bonuslarla Bayern Münih'e göndermişti. 1 milyon euroya alınan Fransız sağ bek artık dünya devinde forma giyecek. Bu hamlelerini devam ettirmek niyetinde olan Cimbom'da sıra farklı isimlere geldi.

Yerliliere hücum var

Bu sezon Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 2 kulvarda adından söz ettirmeyi başaran Galatasaray'da ön plana çıkan isimlerden bazıları Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. 3 futbolcuya da Avrupa'nın birçok takımı yakın markajda. Eğer satılırlarsa elde edilecek gelirin 35 milyon eurodan aşağı olmaması bekleniyor.

Ajax peşinde

Galatasaray'ın sol kanadında ve 10 numarasında üstüne düşen görevi yapmaya devam eden Kerem Aktürkoğlu her geçen gün adını daha da yukarı taşımayı başarıyor. İsmi de son olarak Ajax ile anılıyordu. Ayrıca yine Laziı kendisini takip ediyor. Berwijn'ı kış transfer döneminde takımda tutan Amsterdam temsilcisi eğer yazın bu adımı atarsa yerine milli futbolcuyu alacak gibi görünüyor. Konuşulan bonservis bedeli ise minimum 20 milyon euro.

Joker oldu

Keçiörengücü'nden geldiği günden bu yana en verimli dönemini yaşayan Barış Alper Yılmaz da yine yıldızı parlayanlar arasında yer alıyor. Mevkisi sağ kanat olmasına rağmen bu sezon İsviçre çakısı gibi birçok yerde forma giydi. Attığı goller ve asistleriyle de takımına can vermeyi başardı. Son olarak Samsun deplasmanında sahneye çıkarak takımına 2 farklı üstünlüğü getirdi. İtalyanlar da peşine düştü. Minimum satış bedelinin 15 milyon euro olması bekleniyor.

Abdülkerim de gözde

Konyaspor'dan transfer edilmesinin ardından birçok tartışmaya rağmen formayı sırtına geçiren ve takımın değişmezlerinden biri olan Abdülkerim Bardakcı da Şampiyonlar Ligi performansıyla yine gözde isimler arasına girdi. Deneyimli stoperin Avrupa'daki futbolu çok sayıda takımın dikkatini çekti ve kendisini izlemek üzere gözlemciler görevlendirildi. Eğer bir satış gerçekleşirse 7-8 milyon euro bandından aşağı olmaması öngörülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.