Galatasaray transferi abarttı! Mauro Icardi'nin yanına bir Güney Amerikalı daha

Galatasaray transferi abarttı! Mauro Icardi'nin yanına bir Güney Amerikalı daha
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gözler transferde. Sarı kırmızılıların ilk hedefi Mauro Icardi. Büyük aşama kaydedilen Güney Amerikalı yıldızın yanına bir yıldız daha gelecek. Bu isim herkesi heyecanlandırdı.

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da henüz satın alma opsiyonu kullanılan Kaan Ayhan dışında yeni bir transfer gerçekleşmedi ancak gündem oldukça yoğun. Yönetim Angelino, Paredes ve Mauro Icardi ile artık son aşamaya gelirken yeni bir yıldız da gündeme alındı. Arjantinli forvetin yanına yeni bir Güney Amerikalı daha getirilecek ve forvet rotasyonu oluşturulacak.

kaleci-gunay-guvenc-orta-sahalara-tas-cikardi-1665245796-8221.webp
Günay Güvenç

Muslera'nın yedeği Günay

Galatasaray yerli kaleci arayışına girdiği yaz transfer sezonunda ilk olarak Uğurcan Çakır ve Doğan Alemdar'ı gündemine almıştı. Ancak Trabzonspor'dan gelen sert açıklamalar sonrasında geri adım atıldı. Doğan da Fransa'da Troyes'e kiralandı. Bu gelişmelerden sonra gözler Günay Güvenç'e çevrildi. Deneyimli file bekçisi için Gaziantep FK ile gerçekleşen görüşmelerde sona aşamaya gelindi.

305660.jpg
Davinson Sanchez

Stopere de Güney Amerikalı

Mauro Icardi ve Leandro Paredes'i gündeminde tutan Galatasaray, stopere de bir Güney Amerikalı oyuncu düşünüyor. Sarı kırmızılılar, Tottenham'da forma giyen Davinson Sanchez listeye dahil edildi. Kolombiyalı yıldızın bonservisi için görüşmeler başladı. Ajax'tan 42 milyon euroya alınan yıldız futbolcunun da İstanbul'da kariyerini sürdürmeye sıcak baktığı öğrenildi.

2147789-44913190-2560-1440.jpg
Davinson Sanchez

Menajerinden doğrulama

Galatasaray'ın gündemine gelen Davinson Sanchez için menajeri de açıklamalarda bulundu. Sanchez’in temsilcisi, “Galatasaray ihtimali güzel bir ihtimal. Çıkan haberler doğru ancak koşulların karşılanması gerekiyor. Ancak bu Tottenham'a çok bağlı” ifadelerini kullandı" dedi.

leandro-paredes-psg-2021-22-1661862362-91353.webp
Leandro Paredes

Leandro Paredes bekleniyor

Orta sahaya güç katmak isteyen Galatasaray'da listenin ilk sırasında Leandro Paredes yer alıyor. Arjantinli yıldız için PSG'yi ikna eden Cimbom artık kendisinden gelecek olumlu cevabı bekliyor. Yıllık 2.5 milyon euro önerdiği bilinen yönetim, çeşitli bonuslarla da Paredes'i bitirmek amacında.

mauro-icardi-aa-1916760.jpg
Mauro Icardi

Herkes yolunu gözlüyor

Bu yazın en popüler ismi elbette Mauro Icardi. Tüm transfer planlamasını buna göre yapan yönetimin yanı sıra Okan Buruk ve taraftarlar tangocunun yolunu gözlüyor. Artık anlaşma konusunda sona gelen Aslan'ın kısa sürede imzaları atması bekleniyor. Icardi için PSG'ye 10 milyon euro ödeyecek Cimbom, yıldız isme de aynı seviyede maaş verecek.

angelino.jpg
Angelino

Angelino'da işlem tamam gibi

Sol bekte iyi bir hamle yapmak isteyen Galatasaray'ın tercihi Angelino oldu. Mauro Icardi'yi daha aktif olarak kullanmak ve gol sayısını artırmak isteyen Okan Buruk'un talebi İspanyol yıldız oldu. Kulübü RB Leipzig ile görüşmeler sürüyor. Kendisiyle herhangi bir sorun bulunmuyor. Geçen sezon 12 asist yapan Angelino, kanat bek olarak yaptığı katkıyla öne çıkmayı başarmıştı.

alexis-sanches.webp
Alexis Sanchez

Forvete bir Güney Amerikalı daha

Mauro Icardi'nin alternatifi olarak kadroda yer alabilecek, tecrübesi ile gol katkısı verecek bir isim arayan Galatasaray'ın gündemine yine Alexis Sanchez geldi. Daha önce de transfer görüşmesinde bulunduğu Şili forvete bu kez imza attırmayı planlayan yönetim, Fransız ekibiyle yollarını ayırması nedeniyle herhangi bir bonservis de ödemeyecek. 34 yaşındaki oyuncu geçen sezon 44 karşılaşmada 18 gol atıp 3 de asist yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.