Galatasaray sağ bekine kavuşuyor! Yıldız isim Türkiye yolcusu

Galatasaray sağ bekine kavuşuyor! Yıldız isim Türkiye yolcusu
Sacha Boey'i Türk futbol tarihine geçen rekor bir bonservisle Bayern Münih'e satan Galatasaray'da sağ bek transferi bugün sonlanıyor. Adres yine Fransa ve Rennes oldu. Yıldız isim de İstanbul'a gelmek üzere yola çıkıyor.

Devre arası transfer döneminde rekor satış ile öne çıkan Galatasaray, Sacha Boey'in boşluğunu doldurmaya hazırlanıyor. Fransız bekten sonra adığı ismi yine Rennes'te bulan Cimbom'da Lorenz Assignon'un kısa sürede İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 23 yaşındaki oyuncu Avrupa Ligi kadrosuna da dahil edilebilecek.

Kiralanacak

Adı daha önce Feyenoord ile anılan ancak Hollanda ekibinin farklı hedeflere yönelmesi sonrasında geri kalkan Assignon'un transferinde araya giren Galatasaray avantajı kaptı. Fransız temsilcisi ile yapılan görüşmelerde el sıkışıldı ve opsiyonsuz kiralama konusunda anlaşıldı.

2 golü ve 2 asisti var

Avrupa kupaları listesinde yer alabilmek adına bugün İstanbul'da olması gereken Lorenz Assignon bu sezon çıktığı 21 maçta 2 gol ve 2 asistlik performansa sağladı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gözüküyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.