Galatasaray Manchester United maçı muhtemel 11'leri 29 Kasım

Galatasaray Manchester United maçı muhtemel 11'leri 29 Kasım
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, 1 numaralı organziasyonda yer alma umudunu sürdürebilmek adına kalan iki maçının ilkine bu akşam çıkıyor. Sarı kırmızılıların Manchester United karşısında mücadele etmesi beklenen ilk 11 haberimizde.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını geriden de olsa sürdüren ve Fenerbahçe'nin en yakın takipçisi konumunda bulunan Galatasaray, Avrupa'da da Şampiyonlar Ligi macerasına devam edebilmek adına kalan iki maçının ilkine çıkıyor. 5'inci hafta karşılaşmasında İngiliz devini ağırlayacak sarı krımızılılarda tek hedef bu maçı da kazanarak Kopenhag'ın Bayern'e yenilmesini bekleyerek Danimarka'ya moralli gidebilmek. Zorlu karşılaşmaya çıkacak isimler de merak konusu. Galatasaray Manchester United maçı muhtemel 11'leri haberimizde yer alıyor.

Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Temsilcimiz Galatasaray'ın bu akşam Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşması saat 21.00'de başlayacak. Zorlu müsabaka EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Manchester United maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan Ayhan, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Manchester United: Onana, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw, McTominay, Amrabat, Antony, Fernandes, Garnacho, Höjlund

İngilizlerde eksik çok

Galatasaray'da bu akşam Davinson Sanchez forma giyemeyecek ancak İngiliz ekibinde çok daha önemli ve sayı olarak da fazla eksik söz konusu. Marcus Rashford'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da sahada yerini alamayacak futbolcular arasında.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.