3 Kasım Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı takip Bein Sports 1 TOD TV

3 Kasım Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı takip Bein Sports 1 TOD TV
Trendyol Süper Lig'de 11'inci hafta başlıyor. İlk karşılaşma ise Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanacak. Zorlu mücadeleyi izlemek isteyenler araştırmada bulunuyor. Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı takip Bein Sports 1 TOD TV haberimizde yer alıyor.

Bu sezon 10 maçta topladığı 28 puanla Fenerbahçe'yi takibini sürdüren Galatasaray, 11'inci haftanın ilk maçında Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Sarı kırmızılılar evinde oynayacağı mücadelede 3 puan alarak yoluna devam etmek amacında. Paşa ise deplasmandan zaferle ayrılmayı hedefliyor. Kritik sınavı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunarak yayın hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı takip Bein Sports 1 TOD TV haberimizde yer almaktadır.

Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de oynanacak olan Galatasaray Kasımpaşa maçı saat 20.00'de başlayacak. Rams Park'taki 90 dakika Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdulkerim, Kazımcan, Oliveira, Torreira, Kerem A, Zaha, Ziyech, Icardi

Kasımpaşa: Ali, Emre, Winck, Omeruo, Yasin, Duhan, Hasan Emre, Saddiki, Ouanes, Selim Dilli, Erdem, Fall

Galatasaray Kasımpaşa maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Kasımpaşa ile oynadığı son altı Süper Lig maçının üçünde puan kaybeden Galatasaray (3G 1B 2M), bu süreçten önce dört karşılaşmalık galibiyet serisi yakalamıştı.
  • Galatasaray'a konuk olduğu son 13 Süper Lig maçının 10'unu kaybeden Kasımpaşa (3G), aldığı üç galibiyette de rakip kaleye en az üçer gol gönderdi.
  • Galatasaray, Okan Buruk göreve geldikten sonra İstanbul takımlarıyla oynadığı 17 Süper Lig maçının 15'inde rakiplerine puan vermedi (1B 1M).
  • Sezona "son şampiyon" unvanıyla giren takımlara rakip olduğu son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Kasımpaşa (2G 2B), son üç karşılaşmada kalesinde gol görmedi. Lacivert-beyazlılar daha önceki 15 mücadelede de gol yemiş (toplam 36) ve sadece bir galibiyet alabilmişti (4B 10M).
  • Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 10 maçta 28 puan toplayan Galatasaray (9G 1B), lig tarihinde bu aşamalar sonunda en yüksek puana ulaştığı sezonu yaşıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.