Galatasaray'da flaş istifa! Futbol Direktörü Cenk Ergün görevi bıraktı! Cenk Ergün kimdir, kaç yaşında, nereli, serveti, mesleği

Galatasaray'da flaş istifa! Futbol Direktörü Cenk Ergün görevi bıraktı! Cenk Ergün kimdir, kaç yaşında, nereli, serveti, mesleği
Galatasaray Futbol direktörü Cenk Ergün, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Cenk Ergün kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, serveti, görevi, eşi kim?

Galatasaray'da sular durulmuyor. Transfer döneminde umduğunu bulamayan kulüp son olarak istifa haberi ile sarsıldı. Galatasaray Futbol direktörü Cenk Ergün bugün yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldı.

Cenk Ergün istifasını böyle açıkladı

Cenk Ergün'ün istifasını açıkladığı paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Özbek'e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım."

Cenk Ergün kimdir, kaç yaşında, nereli, kariyeri, hangi okuldan mezun?

Galatasaray Futbol Direktörlüğü görevinden istifa eden Cenk Ergün, 1974 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 50 yaşında olan Cenk Ergün, 1993 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. Yüksek eğitimini ise Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladı. Fransızca, İtalyanca ve İngilizce bilmektedir.

Cenk Ergün ne iş yapıyor, mesleği ne, serveti?

Reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Cenk Ergün, A Milli Futbol Takımı için özel maç organizasyonları düzenleyen bir firmada çalıştı. 3 yıl süren bu görevinin ardından Ergün, 2003-2006 yıları arasında ise Trabzonspor Sportif A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. Cenk Ergün 2006 yılında Galatasaray Spor Kulübü'nde Sportif A.Ş. Özel Projeler Sorumlusu olarak görev yapmaya başladı. 2015 yılından bugüne ise Galatasaray'da Futbol Direktörü olarak hizmet verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.