Filip Kostic: İlk günden itibaren Fenerbahçe’ye gelmek istedim

Filip Kostic: İlk günden itibaren Fenerbahçe’ye gelmek istedim
Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic, "İlk günden itibaren Fenerbahçe'ye gelmek istedim." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic, "Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Çok heyecanlıyım ve takım arkadaşlarımla antrenman yapmak için sabırsızlanıyorum. Açıkçası ilk günden itibaren Fenerbahçe'ye gelmek istedim. Dusan Tadic ve Jose Mourinho'nun burada olması benim için önemli sebeplerden bir tanesi" dedi.

Fenerbahçe'nin İtalya Serie A ekibi Juventus'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı 31 yaşındaki Sırp sol kanat Filip Kostic, transferinin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Filip Kostic, "Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Çok heyecanlıyım ve takım arkadaşlarımla antrenman yapmak için sabırsızlanıyorum. Açıkçası ilk günden itibaren Fenerbahçe'ye gelmek istedim. Dusan Tadic ve Jose Mourinho'nun burada olması benim için önemli sebeplerden bir tanesi. Tadic benim en iyi arkadaşlarımdan biri, kendisiyle uzun süredir milli takımda beraberiz. Gerçekten Fenerbahçe'de yeniden onunla oynayacağım için çok ama çok mutluyum" ifadelerinde bulundu.

'KENDİSİ DÜNYANIN EN İYİ TEKNİK ADAMLARINDAN BİR TANESİ'

Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile çalışacak olmaktan büyük memnuniyet duyacağını ifade eden Kostic, "Jose Mourinho ile çalışmak benim için çok büyük memnuniyet ve keyif olacak. Kendisi dünyanın en iyi teknik adamlarından bir tanesi. Umarım hep birlikte bir şeyler kazanabiliriz. Ben, en iyimi ortaya koyacağım. Kulüp ve taraftarlar için elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

'BU BÜYÜK KULÜP İÇİN SAVAŞACAK OLMAK MEMNUNİYET VERİCİ'

Dusan Tadic ile tekrar bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Sırp oyuncu, "Groningen'de oynarken çok şanssızdım, oynayamamıştım açıkçası. Tadic'in yerine oynamak ve onu kesmek çok zordu. Elbette en iyimi ortaya koyacağım. Dusan Tadic en iyi oyuncu bunu söyleyebilirim. Ve her zaman onunla oynamayı istemiştim. Zaten birkaç senedir milli takımda beraberiz onunla dolayısıyla yeniden kulüp bazında bir araya gelmek gerçekten beni çok mutlu ediyor. Elbette hem onun hem de diğer takım arkadaşlarımla oynamak gerçekten çok güzel olacak. Ve bu büyük kulüp için savaşacak olmak memnuniyet verici" diyerek sözlerini noktaladı.

Filip Kostic: İlk günden itibaren Fenerbahçe’ye gelmek istedim

Filip Kostic: İlk günden itibaren Fenerbahçe’ye gelmek istedim

Filip Kostic: İlk günden itibaren Fenerbahçe’ye gelmek istedim

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.