Fernando Santos sorgulanıyor! Yollar ayrılabilir...

Fernando Santos sorgulanıyor! Yollar ayrılabilir...
Beşiktaş'ın başına geçtiği günden bu yana defansif oyun tarzı ile çok eleştirilen Fernando Santos, tutuk futbolla da tepki çekmişti. Dördüncülük şansı da zora giren Portekizli çalıştırıcı ile yolların ayrılması gündemde.

Bu sezon kötü günler geçiren Beşiktaş'a umut olması için getirilen Fernando Santos'tan beklentiler oldukça yüksekti. Ancak Portekizli çalıştırıcı bir türlü istenen coşkulu ve hücum futbolunu oynatmayı başaramadı. 25 milyon euroya yakın bir maliyetle kadroya katılan iki ismin de tam katkı verememesi eleştirileri de beraberinde getirdi. Trabzonspor'un 3 puan gerisindeki Kartal'ın dördüncülük şansı da elinden kayıp gidebilir. Bu da kupa kazanılmaması halinde Avrupa defterinin kapanması anlamına geliyor.

Ligde 4 kez kazandı

Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fernando Santos göreve getirildiği andan itibaren çıktığı 13 karşılaşmada 7 kez galibiyet aldı. 3'ünü Türkiye Kupası'nda elde ederken ligde ise 10 maçta sadece 4 defa kazanabildi. Toplam süreçte mağlubiyeti ve 2 de beraberliği bulunuyor. Bu performans da 69 yaşındaki antrenörü hedefe oturttu.

Karar verilecek

Beşiktaş yönetimi sezon sonunda alacağı sıralama ve kupadaki konumuna göre bir karar verecek. Santos ile devam etmek kadar etmemek de yüksek ihtimal. Gelecek sezon Avrupa'da olmak isteyen Kartal eğer beklentileri karşılayamazsa farklı bir isme yönlenebilir. Başkan Hasan Arat ve ekibi süreci yakından takip ediyor. Bu arada transferler de kurt hocanın talebi üzerine şekillenecek gibi hazırlık yapılıyor.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.