Fernando Muslera Galatasaray'da kalacak mı?

Fernando Muslera Galatasaray'da kalacak mı?
Uzun süredir Galatasaray forması giyen ve 38 yaşında dahi istatistikleri paramparça eden Fernando Muslera'nın geleceği merak konusu. Uruguaylı kaleci, kulübünden gelen teklife henüz yanıt vermedi.

Kazandığı kupalar, elde ettiği başarılar, zaman zaman yaşadığı sakatlıklar, form düşüklükleri... Galatasaray ile her senaryoyu yaşayan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Fernando Muslera, Lazio'dan geldiği günden bu yana karakteri ve sporculuğuyla herkesin takdirini kazanmıştı. Yıldız file bekçisinin bu sezon elde ettiği veriler, birçok meslektaşı karşısında kendisini de öne çıkardı. 38 yaşındaki Muslera'nın kontratı yaz aylarında bitiyor. Gözler ise vereceği cevaba çevrildi.

Henüz cevap vermedi

2011-2012 sezonundan itibaren Galatasaray'da oynayan ve Türk olarak da kabul gören Fernando Muslera'nın yakaladığı başarı, ayakta alkışlanmaya devam ediyor. Bu sezon en az gol yiyen kalecilerden biri olarak ön plana çıkan Güney Amerikalı eldiven henüz kulübünden gelen yeni kontrat teklifini kabul etmedi. Eşi ve ailesi ülkesine dönmek isterken kendisi ise Avrupa'da kalmak amacında. Ancak net bir cevap vermiş değil.

Giderse farklı bir senaryo oluşacak

Galatasaray'da uzun süredir değişmeyen tek mevki kaleydi. Buraya hep yedek kaleci transfer eden ve Muslera'nın sadece uzun süreli sakatlığında Inaki Pena'yı alan Cimbom, kaptanının gitmesi halinde de farklı bir senaryo için çalışmalarına başladı. Listenin ilk sırasında Atalanta'nın Arjantinli yıldızı Juan Musso bulunuyor.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.