Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü bir golcü daha! Almanya seferi başlıyor

Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü bir golcü daha! Almanya seferi başlıyor
Trendyol Süper Lig'de ilk yarıyı Galatasaray ile aynı puanda olmasına rağmen averajla ilk sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Gündemin ilk maddelerinden biri forvet. Ayrılması beklenen Batshuayi'nin yerine flaş bir isim listede.

Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de derbiden beraberlikle ayrılmanın üzüntüsü yaşansa da ilk devreyi lider kapatmak herkesi sevinirdi. Sarı lacivertliler formunu korumak ve hatta daha yukarı çekmek üzere ikinci yarıya hazırlıklarını transferlerle sürdürecek. Takımdan ayrılması beklenen Michy Bathsuayi'nin yerine gelecek isim de merak konusuydu ve belli oldu. Yönetimin kısa süre içerisinde Almanya'ya gitmesi bekleniyor.

Werner hamlesi

Konferans Ligi'nde 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle grubundan lider olarak son 16 turuna yükselmeye hak kazanan Fenerbahçe'de transferler için kollar sıvandı. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda ileri uca yapılacak takviyeler için isimler belirlendi. Ocak ayından itibaren forvet hattının Dzeko ve Timo Werner'den oluşturulması bekleniyor.

Hücumun her yerinde var

Bu yıl çıktığı 14 maçta 2 gol atıp 1 de asist yapan Timo Werner, sadece 386 dakika sahada kaldı. Chelsea'deki kötü döneminin ardından RB Leipzig'e dönen ve burada da istenmeyen Alman futbolcu, hücumun her noktasında oynayabilme yeteneğine sahip. Bu nedenle de İsmail Kartal'ın gözdesi haline geldi. Güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.