Fenerbahçe'nin yıldızına talip yağıyor! Taraftar anket başlattı

Fenerbahçe'nin yıldızına talip yağıyor! Taraftar anket başlattı
Derbi haftasında Galatasaray ile arasındaki farkı açmak isteyen Fenerbahçe'de transfer gündemi de yoğun. Sarı lacivertlilerin bir yıldızına talipleri artıyor. Taraftarlar da kendisi hakkında anket açtı. İşte detaylar...

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, bu hafta oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş derbisinden çıkacak sonuçla karlı bir konuma geçmek istiyor. Teknik Direktör ismail Kartal da öğrencilerine bu akşam karşılaşmanın izlenmesi ve kritiğinin yapılması üzerine talimat verdi ve ekipçe yakından takip yapılacak. Sarı lacivertlilerin bir diğer gündemi de transfer. Takımda bu sezon çok fazla katkı sağlayamayan yıldız isme talipler arka arkaya geliyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Brezilyalılar peşine düştü

Fenerbahçe'nin geçen sezon kadrosuna kattığı ancak beklenen etkiyi sağlayamayan Luan Peres için ülkesinin takımları devreye girdi. Sambacıyla ilgilenen kulüplerin ismi her geçen gün artıyor. Bu sene Djiku ve Becao ile tandemini oluşturan İsmail Kartal, sambacıya istediği şansı vermedi. Ayrıca diz sakatlığı da yaşadı ve sahalardan uzak kaldı. Yerine yeni bir oyuncu da bakılan Peres için ocak ayında ayrılık yakın gözüküyor.

Anket başlattılar

Brezilya'da gündem haline gelen Luan Peres ile ilgilenen son takım Palmeiras oldu. Yeşil beyazlılar ülkesine dönmesi konusunda sıkça haber yapılan Luan Peres'in durumunu yakından takip ederken taraftarlar da transferi halinde nasıl bir katkı vereceğini değerlendirmek üzere anket yapmaya başladı. Çok sayıda kişi deneyimli futbolcunun sakatlık yaşamaması halinde iyi bir tercih olacağını söyledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.