Fenerbahçe'nin yıldızına talip yağıyor

Fenerbahçe'nin yıldızına talip yağıyor
Süper Kupa finalinin iptal edilmesi sonrası İstanbul'a dönen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Gidecek isimler konusunda da karar verilecek. Geleceği belirsiz olan oyunculardan biri de Mert Hakan Yandaş. Deneyimli futbolcuya talipler var.

Milyonlarca taraftarına kupa sevinci yaşamak için gittiği Suudi Arabistan'da finalin iptal olması nedeniyle Türkiye'ye dönen Fenerbahçe, transfere yoğunlaşacak. Yönetim, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda gidecek futbolcular hakkında gerekli girişimleri gerçekleştirecek. Listedeki isimlerden biri de Mert Hakan Yandaş oldu. Tecrübeli futbolcunun geleceği hakkında nasıl bir yol izleneceği merak konusu. Diğer yandan kendisine de talipler var.

Kırmızı kart sonu oldu

Bir süredir düşük performansıyla dikkat çeken ve yeni sezonda yedek kulübesine hapsolan Mert Hakan Yandaş, sonradan oyuna girdiği Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartla Teknik Direktör İsmail Kartal'ı neredeyse çileden çıkarmıştı. O günden bu yana hakkındaki tüm sürecin değiştiğine inanılan orta saha oyuncusu, sözleşmesinin bitimine 6 ay kala takımdan ayrılabilir.

İsteyeni çok

Özellikle yerli rotasyonunda önemli bir isim olarak gözüken tecrübeli futbolcunun Süper Lig'den çok sayıda talibi var. Fenerbahçe'nin vereceği karar doğrultusunda tekliflerin resmi boyuta ulaşması bekleniyor. 13 karşılaşmada 3 asisti bulunan 29 yaşındaki oyuncu 498 dakika sahada kalabildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.