Fenerbahçe'nin yıldızına 35 milyon euro! Transfer gerçekleşirse...

Fenerbahçe'nin yıldızına 35 milyon euro! Transfer gerçekleşirse...
Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de bireysel performanslar konuşulmaya devam ediyor. O isimlerden biri Sebastian Szymanski. Polonyalı futbolcu için İngiltere'den yeni bir talip daha çıktı. Ücret de 35 milyon euro.

Alanyaspor karşısında aldığı beraberlik sonrasında Galatasaray'ın 2 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de Rizespor deplasmanından çıkarılan 3 gollü galibiyet büyük bir sevinç yaşanmasına neden oldu. Geriden gelmeyi de başaran Kanarya'da bir kez daha bireysel performanslar ön plana çıktı. Sezonun genelinde istatistikleriyle konuşulan isimlerden biri de Sebastian Szymanski olmuştu. Polonyalı 10 numaranın talipleri de giderek artıyor. Son fiyat ise 35 milyon euro civarında.

3.5'a katlayacak

Geride kalan sezonu Rotterdam ekibi Feyenoord'da geçiren Szymanski için kulübü Dinamo Moskova'ya 10 milyon euro bonservis ödenmişti. Eğer 35 milyon euroluk senaryo gerçekleşirse 24 yaşındaki futbolcu, bonservis değerini de 3,5'a katlamış olacak. 10 numaranın yanında sağ kanatta da oynayabilen Szymanski bu sezon 39 maçta 12 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

Tottenham sonrası Arsenal

Fenerbahçe'deki performansıyla adından söz ettiren Szymanski için daha önce Tottenham'ın devreye girdiği öğrenilmişti. Şimdi ise bir başka Londra temsilcisi Arsenal'in yıldız futbolcuyu istediği dile getirildi. Yine zirve mücadelesi veren Topçular, yeni sezonda kadrosunu genişletmek ve güçlendirmek için Kanarya'nın kapısını çalabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.