Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski'ye ilgi giderek artıyor! Alman devi takipte

Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski'ye ilgi giderek artıyor! Alman devi takipte
Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski performansıyla birçok Avrupa kulübünü peşinden koştururken talip olan son takım Bayer Leverkusen. Bundesliga devinden Polonyalı oyuncu hakkında açıklama geldi.

Almanya 1. futbol ligi Bundesliga'daki başarısıyla en yakın rakibi Bayern Münih'in 5 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Bayer Leverkusen, Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'nin peşine düştü. Sarı lacivertli forma ile 12 gol ve 14 asistle oynayan 24 yaşındaki futbolcu son haftalarda istenen skor katkısını yapamasa da Avrupa devleri kendisini izliyor. Ayrıca kendisi için resmi açıkalma da geldi.

3.5 yıl daha kontratı var

Fenerbahçe geçen sezonu Feyenoord'da kiralık olarak oynayan Sebastian Szymanski'yi 10 milyon euro karşılığında katmasının ardından alınan verim herkesi sevindirmişti. Yıldız futbolcuyla 2027 yılına kadar da sözleşme imzalanmıştı. Taraftarın sevgilisi haline gelen Szymanski, tribünlerle bütünleşen ve ateşlenen bir profile de sahip. Bu sebeple de çok seviliyor. Sarı lacivertlilerin eli, mevcut sözleşme sebebiyle çok güçlü.

Potansiyeli var

Bayer Leverkusen Akademi Sportif Direktörü Slawomir Czarniecki, Polonya'dan weszlo.com'a Sebastian Szymanski ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Czarniecki, "Szymanski'nin çevresiyle temas halindeydik ve hala temas halindeyiz. Gözlemcilerimiz Sebastian'ı takip ediyor." ifadelerini kullandı. Bayer Leverkusen şu anda çok iyi bir sezon geçiriyor. Böyle harika sezonların ardından her zaman birkaç ayrılık olabileceği gerçeğine kendimizi hazırlıyoruz. Hangi pozisyonlarda olacağını bilmiyoruz ama Szymanski potansiyel olarak Leverkusen'in transfer hedefi denebilir. Nihayetinde Leverkusen'e gidip gitmeyeceği konusunda karar verecek konumda değilim çünkü A takımdan sorumlu değilim ama onu iyi tanıdığımızı söyleyebilirim. Szymanski'nin Türkiye'deki performansına baktığımızda büyük oynamaya hazır olduğunu görüyoruz.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.