Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna Arabistan'dan dev teklif!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna Arabistan'dan dev teklif!
Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Edin Dzeko'ya Suudi Arabistan'dan 25 milyon Euro'luk teklif geldi. Fenerbahçe kararı tecrübeli golcüye bıraktı

Sezonu rekor 99 puanla bitirmesine rağmen şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'de hareketli bir transfer sezonu yaşanıyor. Teknik direktör koltuğuna dünyanın en başarılı isimlerinden Jose Mourinho'yu getiren sarı-lacivertliler, transfer haberleriyle gündemden düşmemeye devam ediyor.

Fenerbahçeli taraftarlar bu sezon çıktığı 45 maçta 24 gol, 4 asistlik performans gösteren gözde oyuncu Edin Dzeko'nun akıbetini merak ediyor. Fenerbahçe yönetimi kararı Dzeko'ya bıraktı. Tecrübeli forvetin başka takıma transfer olduğu veya Fenerbahçe'de kaldığı her iki durumda da Fenerbahçe zarar etmeyecek.

SUUDİ ARABİSTAN'TAN 25 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Sarı-lacivertli kulüple 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan golcü için, Suudi Arabistan'dan 25 milyon Euro'luk teklif geldiği öğrenildi. Başarılı forver Arabistan ekibiyle anlaşması durumunda bonservis olarak minimum 7 milyon euro talep edilecek. Dzeko, teklifi kabul ederse, Fenerbahçe kasasına iyi bir bonservis koyabilecek. Teklifi reddederek sarı-lacivertli kulüpte kalmayı kabul ederse, idareciler daha hızlı ve ceza sahası içinde daha aktif olan bir forveti kadrosuna katacak. Böylece daha güçlü bir forvet hattı kurulacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.