Fenerbahçe'nin Rizespor deplasmanındaki muhtemel 11'i belli oldu! Yıldız isim kulübeye çekiliyor

Fenerbahçe'nin Rizespor deplasmanındaki muhtemel 11'i belli oldu! Yıldız isim kulübeye çekiliyor
Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasında yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak Fenerbahçe'de Rizespor maçının muhtemel 11'i ortaya çıktı. Yıldız futbolcu zorlu deplasmanda kızağa çekilecek.

Corendon Alanyaspor 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe, sezonu zirvede tamamlamak adına yeni bir sayfa açmak için ilk durağı Rize'ye gidiyor. Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler, zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak hem şansını sürdürmek hem de rakibinin maç fazlasıyla da olsa üstüne çıkmak amacında. Diğer yandan İsmail Kartal'ın muhtemel 11'i de belli oldu.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Yarın akşam Didi Stadyumu'nda oynanacak olan Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı saat 19.00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr üzerinden canlı yayınlanacak.

İki takımın son durumu ne?

Bir yanda şampiyonluk, diğer yanda Avrupa kupaları hedefinden kopmak istemeyen iki takımın mücadelesi nefes kesecek. Ev sahibi ekip 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgiyle 6'ıncı basamakta yer alıyor. Konuk Fenerbahçe ise 20 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada.

Fenerbahçe deplasmanda kaybetmedi

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 12 maça çıktı. Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Başakşehir ve Antalyaspor'u mağlup eden sarı-lacivertliler, Adana Demirspor ile berabere kalarak 34 puan topladı.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i belli oldu

İsmail Kartal'ın yarın eski takımına karşı mücadele edeceği maça Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko ilk 11'i ile çıkması bekleniyor. Böylelikle Cengiz Ünder kulübeye çekilmiş olacak.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.