Fenerbahçe'nin Matheus Saldanha ısrarı sürüyor! İşte bonservisi

Fenerbahçe'nin Matheus Saldanha ısrarı sürüyor! İşte bonservisi
Süper Lig lideri Fenerbahçe kadrosuna 3'üncü takviyeyi yapabilmek adına tüm hızıyla görüşmelerini sürdürüyor. Talip olunan Matheus Saldanha için istenen bonservis de ortaya çıktı.

Rade Krunic ve Leonardo Bonucci ile ocak ayı transfer dönemin hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de sıradaki hamleler de merak konusu. Özellikle Ryan Kent, Joshua King ve Michy Batshuayi'nin ayrılma ihtimaline karşı hazırlıksız yakalanmak istemeyen sarı lacivertlilerde gözler yeni takviyelere çevrildi. Listedeki ilk isim ise Beşiktaş'ın da talip olduğu ancak maliyeti nedeniyle çekildiği Matheus Saldanha.

20 golde adı var

Kariyerini ağırlıklı olarak ülkesi Brezilya ve Japonya'da geçiren Matheus Saldanha, bu sezon başında bir önceki sene Neftçi Bakü'den JEF United Chiba'ya dönmesinin ardından 1.3 milyon euroya Partizan'a transfer olmuştu. Sambacı imza attığı andan itibaren gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı. Çıktığı 24 karşılaşmada 15 gol atıp 5 asist yaptı. Skor tabelasının 20 kez değişmesine katkıda bulundu.

Temaslar yoğunlaştı

Transfer döneminin bitmesine kısa süre kala Partizanlı yöneticilerle görüşmelerini sıklaştıran Fenerbahçe, 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katabilmek adına teklifini sürekli revize edip güncelliyor ancak Sırp temsilcisi şu ana kadar ikna olmuş değil. Bonservis beklentisi de 10 milyon euro seviyelerinde. Önümüzdeki hafta bu sürecin tamamlanması adına uğraş veriliyor.

matheus-saldanha.jpg

Matheus Saldanha kimdir?

Tam adı Matheus Bonifacio Saldanha Marinho olan Matheus Saldanha, 18 Ağustos 1999 tarihinde Brezilya'nın güneydoğusundaki Minas Gerais eyaletine bağlı Uberaba kentinde doğdu. 24 yaşındadır. 1.85 metre boyundaki forvet sol ayağını etkili olarak kullanmaktadır. Futbola Osasco FC'de başlamıştır. Ardından da Bahia'ya transfer olmuştur. Burada A takıma yükselmiştir. İlk yurt dışı deneyimi birçok Brezilyalı gibi Japonya ile olmuştur. Jef Utd. Chiba'ya kiralandıktan sonra 400 bin euroya bonservisi alındı. CD Rongcheng tarafından kiralandı. Avrupa kıtasına ise Neftçi Bakü ile merhaba dedi. Geçen sezon 20 maçta 5 gol atıp 1 de asist yaptı. Partizan kendisini sezon başında 1.30 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Çıktığı 24 karşılaşmada 15 gol atıp 5 de asist yaptı. 1964 dakika sahada kaldı ve takımı adına 131 dakikada bir skor tabelasına katkıda bulundu. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunmakla birlikte güncel piyasa değeri 1.5 milyon eurodur.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.