Fenerbahçe'nin istediği oyuncuda flaş gelişme! Transfer yattı mı?

Fenerbahçe'nin istediği oyuncuda flaş gelişme! Transfer yattı mı?
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için sıkı çalışan Fenerbahçe'de gündemin en sıcak ismi konusunda yaşanan gelişme herkesi şoke etti. Sürecin değişebileceği basında yer aldı.

Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe hem sezonu şampiyon tamamlamak hem de yoluna devam ettiği Konferans Ligi'nde de kupaya uzanabilmek adına iştahını kabarttı. Yaz aylarındaki harekatının ardından bu kez de ocak döneminde piyasayı sallamayı hedefleyen Kanarya'nın gündeminde çok sayıda isim var ancak biri çok ön planda. Yaşanan gelişme ise süreci zorlaştıracak cinsten.

Kulübü kabul etmemişti

Fenerbahçe'nin ilk transfer döneminde de kadrosuna katmak istediği ancak başaramadığı Rade Krunic için bu ayın sonundan itibaren temaslar sıklaştırılacaktı. Kulübü Milan'ın bonservis beklentisini karşılanmaması üzerine devre arasına bırakılan hamleden yönetim oldukça umuluydu ancak beklenen yine olmayabilir. Çünkü can sıkıcı olaylar var.

Eksikler sürecin önünü tıkıyor

Fenerbahçe'nin anlaşma noktasına geldiği Boşnak futbolcu için Milan ile de el sıkışmaya çok yakınken sakatlık ve Afrika Kupası sorunu baş gösterdi. İtalyan medyası sıkça sakatlığın yaşandığı kırmızı siyahlılarda Tommaso Pobega ile Noah Okafor'un da sakatlanmasıyla, Milan'ın transfer stratejisinin değişebileceğine vurgu yapıldı. Haberde, "Pobega'nın sakatlanmasının ardından Bennacer'in de Cezayir Milli Takımı ile Afrika Kupası'na gidecek olması Boşnak futbolcunun transferini riske atıyor" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.