Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi için ilk 11'i (muhtemel kadrosu) belli oldu!

Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi için ilk 11'i (muhtemel kadrosu) belli oldu!
Hafta sonu dev derbide Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde en çok merak edilen konu sahaya çıkması beklenen kadro ve Fred'in yerine kimin oynayacağı. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturmaya devam eden Fenerbahçe, en yakın takipçisi ve aynı puanda bulunduğu Galatasaray'ı hafta sonu evinde ağırlayacak. Sarı lacivertliler zorlu derbiden galibiyetle ayrılmanın planlarını yaparken hedef farkı 3'e çıkarabilmek. Taraftarında desteğini esirgemeyeceği zorlu karşılaşma öncesinde İsmail Kartal'ın sahaya nasıl bir kadro süreceği de merak konusu. Peki, Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi için ilk 11'i (muhtemel kadorsu) nasıl? Detaylar haberimizde.

Fred'in yokluğunda kayba izin verilmeyecek

Fenerbahçe'nin bu haftaki en önemli sorunu Fred'in kart cezalısı olması. Brezilyalı yıldızın daha önce oynamadığı Trabzonspor derbisini kaybeden ve orta sahayı rakibine teslim eden sarı lacivertlilerde deneyimli teknik adam bu kez aynı hataya düşmek istemiyor. Gerekirse hücumdaki limitinden kısıp savunmaya ve mücadele yönüne daha ağırlık verecek.

Fenerbahçe'nin Galatasaray maçındaki muhtemel 11'i

İsmail Kartal'ın Galatasaray karşısına Livakovic, Osayi, Ferdi, Dijku, Serdar, İsmail, Crespo, Tadic, İrfan Can, Szymanski ve Batshuayi (Dzeko) ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.