Fenerbahçe'den yerli forvet harekatı! O isimler listeye dahil edildi

Fenerbahçe'den yerli forvet harekatı! O isimler listeye dahil edildi
Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Sırada yerli forvet takviyesi var.

MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenerek yoluna devam eden ve liderlik koltuğunda oturmayı sürdüren Fenerbahçe'de 4'üncü transfer için kollar sıvandı. Krunic, Bonucci ve Çağlar'ı kadrosuna katan Kanarya'da sıradaki mevki forvet. Yerli kontenjanını güçlendirmeyi hedefleyen sarı lacivertlilerde Süper Lig'den 2, Avrupa'dan da 1 olmak üzere toplamda 3 forvet bulunuyor.

Serdar Dursun dönebilir

Daha önce Fenerbahçe forması giydiği dönemde goller atmasına rağmen eleştirilen ve Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun'un yolu sarı lacivertlilerle yeniden kesişebilir. Deneyimli forvet için kırmızı siyahlılarla irtibata geçilmesi bekleniyor.

65b82284680f609e98419646.webp
Serdar Dursun

Erencan'a talip yağıyor

Fenerbahçe'nin listesindeki isimlerden biri de Erencan Yıldırım. Gösterdiği performansla dikkat çeken genç futbolcu, Süper Lig'e damga vurmayı başardı. Bu da Avrupa kulüplerini sıraya dizdi. Birçok kulüp şimdiden kendisini seyrediyor. Söz konusu gelişme Fener'in elini zorluyor.

65b822a9680f609e98419648.webp
Erencan Yıldırım

Bertuğ kiralanabilir

Yerli takviyesi için düşünülen yıldızlardan biri de Bertuğ Yıldırım. Hatayspor'daki formu sonrasında Rennes'e giden ancak burada sadece 616 dakika forma giyebilen genç golcü için Fransız ekibiyle kiralık teklifi üzerine görüşmeler başlayacak. Ancak bu süreç de zorlu geçebilir. Zira Rennes, Dzeko ve Batshuayi varken üçüncü planda değerlendirilmesi yüksek ihtimal olarak gözüken oyuncusunu bırakmak istemeyebilir.

65b822ed680f609e9841964b.webp
Bertuğ Yıldırım

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.