Fenerbahçe'den stoper bombası! Hedef İngiltere

Fenerbahçe'den stoper bombası! Hedef İngiltere
Devre arasında transfer hamlelerine devam edecek olan Fenerbahçe'de gündeme yıldız isim geldi. Sarı lacivertliler Londra ekibiyle masaya oturacak.

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek üzere çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertliler ocak ayından itibaren birçok yıldızı renklerine bağlamak üzere girişimlerini sürdürecek. Listeye daha önce adı Beşiktaş ile de anılan Afrikalı stoper eklendi.

Becao sonrası defans çöktü

Bu sezonki performansıyla herkesi etkileyen Fenerbahçe'de Becao'nun sakatlığı büyük bir eksiklik olarak yansımıştı. Oosterwolde ve Samet'in yer aldığı tandem üst üste maçlar kaybedince gözler transfere çevrildi. Djiku ve Brezilyalı yıldızın alternatifi olarak kaliteli bir isim alınmak isteniyor.

Beşiktaş ile anıldı

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmayı düşündüğü isim ise Malang Sarr. Hasan Arat'ın başkanlık koltuğuna oturduğu Beşiktaş'ın da devrede olduğu Senegalli stoper için hamle yapma kararı alan Fenerbahçe'de Londra ekibiyle kısa süre içerisinde masaya oturulacak. İlk etapta satın alma opsiyonuyla kiralama düşünülüyor. Eğer kabul görmezse 1.5 yıl kontratı bulunan 24 yaşındaki futbolcunun bonservisi için görülme yapılacak.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.