Fenerbahçe'den Cihan Çanak bombası! Gurbetçi yıldız için devreye girilecek

Fenerbahçe'den Cihan Çanak bombası! Gurbetçi yıldız için devreye girilecek
Yeni sezonda yerli oyuncu sayısını artırmak isteyen Fenerbahçe'de gurbetçi atağı başlattı. Sarı lacivertliler Belçika'da forma giyen Cihan Çanak'ın peşine düştü.

Bu sezon yaptığı transferlerin ardından şampiyonluk hedefini tutturmak isteyen Fenerbahçe'de gelecek senenin adımları atılmaya başlandı. Uygulanacak yeni yabancı kuralı sonrasında yedek kulübesini güçlendirmeyi hedefleyen Kanarya, yerli isimlere yöneldi. Gelecek vaat eden futbolcuları gözüne kestiren izleme ekibinin gündemine Cihan Çanak geldi.

3 bölgede forma giyebiliyor

Standard Liege forması giyen ve burada parlamayı başaran Trabzon kökenli Cihan Çanak, orta sahanın hücum alanındaki 3 bölgesinde de forma giyebiliyor. 10 numaranın yanı sıra sağ ve sol kanatlarda da oynayabilen genç futbolcu, bu sezon çıktığı 19 karşılaşmada 2 asistlik katkıda bulundu. Ocak ayının sonundan bu yana ise diz sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kaldı.

Görüşmeler başladı

İsmail Kartal ve ekibinin onay verdiği Cihan Çanak konusunda transfer girişimlerine de başlandı. Kulübünün beklentisi 3-4 milyon euro civarlarında. Pazarlıkların sonuç vermesi için uğraşılıyor. Diğer yandan ailesiyle de temaslar sıklaştırılarak sürdürülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.