Fenerbahçe'de ön libero için 2 aday birden! İsmail Kartal onları yazdı...

Fenerbahçe'de ön libero için 2 aday birden! İsmail Kartal onları yazdı...
Bu sezon fırtına gibi esen Fenerbahçe'de ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Sarı lacivertliler kadrosunu güçlendirmek istediği ön liberoda iki ismi belirledi.

Yıldızlarla donattığı kadro ile Süper Lig'de kayıpsız devam eden ve UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında iki maçını da kazanan Fenerbahçe, gözünü transfere dikti. Sarı lacivertliler orta alana dinamizm katacak bir ismi kadrosuna katabilmek adına çaba verirken bu bölge için 2 aday belirlendi.

Yoğun maç trafiği bekliyor

Bu sezon geniş tuttuğu oyuncu listesi ile fark yaratan ve şu ana kadar tertemiz bir karneye sahne olan Fenerbahçe'de kritik döneme giriliyor. Ligin yanı sıra Avrupa Konferans Ligi ve Türkiye Kupası'nda da maçlar oynanacak. Sakatlıkla, cezalar ve olası form düşüklüğünden en az hasarla çıkılmak isteniyor. Bunun için de takviye yapılması adına kollar sıvandı.

2 isim var

Fenerbahçe'nin orta alana yamayı planladığı transferler için iki aday gündeme geldi. Hatta bir tanesi için sezon başında da görüşme sağlandı ancak kulübü satışa sıcak bakmayarak teklifi geri çevirdi. Bir diğeri ise Galatasaray'ın uzun süre listesindeydi. Braga'nın Libyalı yıldızı Al-Musrati ile Benfica'da forma giyen Florentino Luis için girişimler başlayacak. Portekiz medyası da Kanarya'nıın ilgisini manşete taşıdı.

Yakından takip var

Ülkenin önde gelen gazetelerinden olan A Bola, "Türklerin gözü Benfica ve SC Braga orta saha oyuncularında" başlığı ile verdiği haberinde şu ifadeleri kullandı: 'Türkiye Ligi'nde 1. sırada yer alan ve Konferans Ligi grup aşamasında mücadele eden Fenerbahçe, orta sahasını defansif özelliklere sahip bir orta saha oyuncusuyla güçlendirmek istiyor ve Portekiz'de forma giyen iki oyuncuyu da yakından takip ediyor.'

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.