Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan özel hazırlık

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan özel hazırlık
Trabzon'daki olaylı derbide başına isabet eden cisim nedeniyle müdahalede bulunulan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, alınan galibiyet sonrasında oyuncularını saha içinde odaklamak ve yeni zaferler elde etmek adına hazırlıklar yapıyor.

Pazar akşamı tüm dünyanın gündemine oturan Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından sarı lacivertli kulübün ligden çekilme dahil birçok gündemin değerlendirileceği olağan üstü genel kurul duyurusu, oyuncuların alması muhtemel cezalar ve psikolojik etkenlerin yanı sıra pek çok konuda hiçbir şey olmamış gibi yola devam etmek ve hazırlıklarını sürdürmek amacında olan Teknik Direktör İsmail Kartal, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Kartal, ekibiyle birlikte futbolcularından tamamen sahaya odaklanmaları gerektiğini istedi.

Antrenman programları düzenleniyor

Başkan Ali Koç, “Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz! Her gün ölmektense bir gün öleceğiz” diyerek fitili ateşledi. Camiada şu anda konuşulan tek konu bu oldu. İsmail Kartal ise böyle bir ortamda tüm tartışmalara kulaklarını tıkayıp, sezon normal şekilde devam edecekmiş gibi çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli hoca, takımına 4 günlük izin vermişti. İdmanlar yarın başlayacak. Kartal, ekibiyle birlikte sezonun kalan bölümünün antrenman programlarını düzenliyor.

8 maç sonra şampiyonluk!

Süper Lig'de kalan son 8 haftada Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, kazanacağı karşılaşmaların ardından şampiyonluğu elde etmek ve yıllar sonra mutlu sona ulaşmak amacında. Kartal da yaşananların birer motivasyon kaynağı olması gerektiğini ifade ederek başka bir şey düşünmemeleri gerektiğini dile getirip saha içinde kalmaları gerektiğini dile getiriyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.