Fenerbahçe'de hedef 3'te 3!

Fenerbahçe'de hedef 3'te 3!
Son olarak Çaykur Rizespor'u 3-1 yenerek şampiyonluk mücadelesine devam eden Fenerbahçe, önündeki zorlu karşılaşmalardan 3'er puan alarak Trabzonspor deplasmanına moralli çıkmak amacında.

Çaykur Rizespor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıdaki performansıyla Karadeniz'den 3 puan çıkarmayı başaran Fenerbahçe, Galatasaray'ı takibini sürdürüyor. Sarı lacivertliler önündeki 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak tek yenilgisini aldığı Trabzonspor karşısına moralli ve puan avantajıyla çıkmak amacında.

Liderliği devrettiği Galatasaray'dan kopmayan ve takibe devam eden Fenerbahçe, bu sezonki tek yenilgisini aldığı Trabzonspor karşısına çok daha iyi moralle çıkmanın hesapları yapılıyor. Kanarya evinde Kasımpaşa'yı ağırladıktan sonra Mersin'de Hatayspor il karşılaşacak. 10 Mart'ta ise Pendikspor'un konuğu olacak. Eğer bordo mavililer karşısında da galibiyet gelirse milli ara ilaç niteliği taşıyor. G.Saray ise bu süreçte; Antalya, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor karşılaşacak.

Kartal'dan motivasyon konuşması

Galatasaray'ın daha zorlu maçlar oynayacağını ve puan kaybetmesinin muhtemel olduğunu dile getiren teknik direktör İsmail Kartal, oyuncularını "Biz kazanalım. Onlar nasılsa puan kaybedecek" diyerek motive ediyor.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.