Fenerbahçe'de gözler Mert Müldür'de

Fenerbahçe'de gözler Mert Müldür'de
Bright Osayi-Samuel'in Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması nedeniyle uzun bir süre Fenerbahçe forması giymemesi Mert Müldür için şansı ayağına getirdi. Milli futbolcu, Nijeryalı yıldızın yerine oynayacağı anlarda kendisini ispat etmek amacında.

Femernahçe'nin ezon başında Sassuolo'dan 2.8 milyon euroya bonservisini aldığı Mert Müldür, çıktığı 11 maçta sadece 216 dakika sahada kalmıştı. 24 yaşındaki futbolcu defansın her bölgesinde oynama yeteneğine sahip olduğu için joker olarak değerlendiriliyordu. O fırsat kendisi için doğdu. Bright Osayi-Samuel'in Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması, kendisi için forma şansını beraberinde getirdi.

Birçok futbolcunun Fildişi Sahilleri'nde düzenlenecek olan Afrika Kupası'nda boy göstermesi nedeniyle Süper Lig takımları da belli ölçüde bazı oyunlarından mahrum kalacak. Fenerbahçe'nin defans hattından Bright Osayi-Samuel Nijerya, Alexander Djiku ise Gana için mücadele verecek. Defans hattı için gereken önlemi almak isteyen Teknik Direktör İsmail Kartal, sağ bek çözümü için Mert Müldür'ü, stoperde ise bir kez daha Jayden Oosterwolde'yi tercih edecek.

Mert'in göstereceği performans hem bu dönem hem şampiyonluk hem de ilerleyen dönemler için belirleyici rol oynayacak. Yıldız futbolcu formayı geri vermeyi düşünmezken performansıyla herkesi adından bahsettirmek amacında.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.