Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Transfer operasyonunun 1 numarasıydı...

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Transfer operasyonunun 1 numarasıydı...
Bu sezon şampiyonluk yarışında Galatasaray ile tek kalan Fenerbahçe'de her ne kadar 2 puan geriye düşülmesi moralleri bozsa da çalışmalar devam ediyor. Diğer yandan kadronun kurulmasında büyük emeği olan bir isim kulüpten ayrılabilir. İşte nedeni...

Sezona birçok dünya yıldızı ve önemli futbolcuyu kadrosuna katarak başlayan Fenerbahçe her ne kadar ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisine düşse de sahip olduğu değerlerle önemli bir seviyeye geldi. Bu operasyonun başındaki isimlerden biri de yine bu sezon kulübe imza atan Mario Branco'ydu. Bugüne kadar elde ettiği başarılar ve yürüttüğü transfer harekatlarıyla adından söz ettiren Portekizli için ayrılık vakti gelmiş olabilir.

Son hamle Krunic

Fenerbahçe'nin Dzeko'dan Serdar Drusun'a kadar pek çok isme imza attırdığı iki transfer döneminde de büyük çaba gösteren Mario Branco, son olarak Rade Krunic'in imza atması için devredeydi. Deneyimli sportif direktör yoğun temasların sonucunda Boşnak yıldızı takıma getirmeyi başardı.

Talipleri var

2009 yılında Leixoes ile sportif direktörlüğe adım atan Branco, Hajduk Split, Leixoes ve Estoril'de, Romen kulübü Astra'da ve PAOK'ta görev aldı. Bu sezon da Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Ancak İstanbul kariyeri pek uzun sürmeyecek gibi gözüküyor. Sebebi ise Porto ve Benfica'nın kendisini istemesi. Özellikle Hajduk ile yakaladığı başarı halen akıllarda olan Portekizli yönetici için ülkesinden iki dev takım devreye girdi. Türkiye'den ayrıldıktan sonra iki takımın birinde görev yapacağı iddia edildi.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.