Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü tehlikesi!

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü tehlikesi!
Fenerbahçe'nin devre arasında kiraladığı Çağlar Söyüncü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Milli stoperin bonservisi konusunda işler istendiği gibi gitmeyebilir.

Şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de 2 Nisan'da düzenlenecek olağan üstü genel kurul sonrasında devam kararı çıkması halinde sezon sonu şampiyonluk yaşamak adına daha da da kenetlenilerek kalan 8 maça çıkılacak. Diğer yandan transfer çalışmaları sürüyor. Ancak beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid'in talebi değişebilir.

Milli takımımızın Avrupa Şaömpiyonası'nda mücadeke edecek olması İspanyol temsilcisinin de iştahını kabarttı. Takımın en önemli oyuncuları arasında yer alan ve olası bir başarıda piyasa değeri daha da katlanacak milli stoper için başkent temsilcisi beklentisini artıracak. Kararını da turnuvadan sonra verecek.

Fenerbahçe ile 7 karşılaşmaya çıkan Çağlar Söyüncü, 1 asiste imza attı. Camiada kendisini sevdirdi ve mücadelesiyle de taraftarların sevgilisi haline geldi. Yönetim her şeye rağmen elini çabuk tutarak işi bitirmek amacında.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.