Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! İstenmeyen adam olmuştu...

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! İstenmeyen adam olmuştu...
Rade Krunic ve Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, Samet Akaydin sonrası bir ismi daha gönderme kararı aldı. Transferde imzaların atılmasına kesin gözle bakılıyor.

Dün akşam konuk olduğu Gaziantep deplasmanından İrfan Can Kahveci'nin golü ile galibiyeti koparan ve maç fazlasıyla Galatasaray ile farkı 5'e yükselten Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertliler kadrosuna kattığı Rade Krunic ve Leonardo Bonucci'nin yanı sıra Samet Akaydin'ı Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a kiralamıştı. Deneyimli ismin ardından yeni bir futbolcu daha Kadıköy'den ayrılmak üzere. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Orta sahada ayrılık

Rade Krunic'İn transferi sonrasında hem yerli hem de yabancı oyunculara yol göründü. Miha Zacj ve Miguel Crespo için teklif bekleyen yönetim, teknik heyetin de istemediği Mert Hakan Yandaş için talepte bulunan kulüplere kolaylık gösterecek. Kayserispor deplasmanında gördüğü kırmızı sonrasında istenmeyen adam ilan edilmişti. Taraftar da kendisiyle yolların ayrılması gerektiğini düşünüyor.

Talibi var

Sivasspor'da gösterdiği performansla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesine giren Mert Hakan Yandaş, tercihini Kadıköy'den yana kullandı. Deneyimli futbolcu artık İstanbul kariyerinin sonuna geldi gibi görünüyor. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun eski takımından bir oyuncuyla ilgilendiklerini söylemesi, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun ayrılmasını gündeme getirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.