Fenerbahçe'de 1 orta saha transferi daha bitiyor!

Fenerbahçe'de 1 orta saha transferi daha bitiyor!
Ocak ayı transfer dönemini en hareketli geçiren takım olarak dikkat çeken Fenerbahçe'de yeni hamleler yolda. Sarı lacivertliler, görüşme halinde olduğu 2 yıldızdan birini Kadıköy'e getirmek amacında.

Devre arası transfer döneminde Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de sıra yeniden orta sahaya geldi. Crespo sonrasında Zajc'ında gönderilmesi gündemde. Eğer bu başarılırsa yabancı, olmazsa yerli bir isimle anlaşılmak isteniyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

İki yıldız gündemde

Yaz aylarında olduğu gibi yine kesenin ağzını açan Fenerbahçe, son dakika hamlesiyle rotasyon gücünü artırmak ve uzun geçecek ikinci yarıda önemli bir kayıp vermemek amacında. Crespo ve Lincoln'ün ayrıldığı Kanarya'da Miha Zajc da gidebilir. Eğer giderse Marsilya'dan Gueye, olmazsa da Berkay Özcan için girişimler hızlanarak süreç resmiyete kavuşturulmaya çalışılacak.

Forma şansı bulamıyor

Marsilya'da forma giyen Pape Gueye için Fransa'da çıkan haberler, ayrılacağı yönünde. Fenerbahçe'nin de bu aşamada devreye girdiği ve imza attırmak adına ısrarcı olduğu kaydediliyor. Son iddiaya göre "Gueye, Fenerbahçe'yle temas halinde. Kısa süre içinde Türkiye'ye gidip Fenerbahçe'ye katılabilir. Kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor." ifadeleri kullanıldı.

Berkay da listede

Fenerbahçe'nin listesindeki isimlerden biri de Berkay Özcan. Geçen sezon Galatasaray'ın da istediği ancak alamadığı gurbetçi futbolcu için Ryan Kent kozu kullanılacak. Kanarya, Lazio'ya Cardiff'e ve Suudi Arabistan'a gitmek istemeyen Ryan Kent'i ikna edebilmek adına görüşmelerini sürdürüyor. Eğer başarılı olunmazsa takas ihtimali ortadan kalkacak. Berkay Özcan bu sezon Başakşehir'de 24 resmi maçta forma giydi ve 2 asistlik katkı verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.