Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız isim için karşı karşıya! Transfer savaşı başlıyor

Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız isim için karşı karşıya! Transfer savaşı başlıyor
Devre arası transfer dönemini bir hayli hızlı geçiren Fenerbahçe ile Galatasaray şimdiden sezon sonu hazırlıklarına başladı. İki ezeli rakip aynı oyuncunun peşine düştü. Gündemdeki isim ise Rafa Silva.

Devre arası transfer sezonunun sona ermesinden henüz daha birkaç gün geçmesine rağmen ligin zirvesinde mücadelesini sürdüren Galatasaray ve Fenerbahçe, yeni sene için hazırlıklara başladı. Birçok oyuncu konusunda temaslarda bulunan ve görüşmeler sağlayan iki ezeli rakibin kadrolarına katacağı yıldızlar da şimdiden merak konusu. Portekiz'de Benfica forması giyen Rafa Silva ise gündeme gelen son isim oldu.

4 takviye yaptı

Fenerbahçe 11 Ocak'ta başlayan ve 9 Şubat'ta sona eren transfer döneminde kadrosunu 4 oyuncuyla güçlendirdi. Leonardo Bonucci ile serbest statüden sözleşme imzalandı. Milan'dan Rade Krunic, Atletico'dan Çağlar Söyüncü ve Karagümrük'ten Serdar Dursun kiralandı.

Köhn bonservisiyle geldi

Ezeli rakibinin Alanyaspor ile 2-2 berabere kalması sonrasında zirveye kurulan Galatasaray ise Nottingham Forest'tan Serge Aurier ile Fulham'dan Carlos Vinicius'u kiraladı. Hannover'dan Derrick Köhn ise bonservisiyle geldi. Alman ekibine 3.35 milyon euro ödeneceği duyuruldu.

Sıra Rafa Silva'da

İki dev takım geçmiş hatalarından ders alırcasına şimdiden gelecek sezonun çalışmalarına başladı. Portekiz'de forma giyen ve Benfica'nın önemli oyuncuları arasında bulunan Rafa Silva için girişimler başladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan deneyimli 10 numara bu sezon 37 maçta 15 gol atıp 13 de asist yaparak kalitesini ispatladı. 3108 dakikka sahada kalırken toplamda 28 kez tabelaya etki yapmayı başardı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra farklı takımların da 30 yaşındaki futbolcuyu istediği öğrenildi.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.