Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, muhtemel 11'ler?

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi, muhtemel 11'ler?
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe kendi sahasında Union Saint-Gilloise takımını ağırlıyor.

Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe gözünü Avrupa'ya çevirdi. Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise ile Kadıköy'de ilk UEFA Avrupa Ligi maçına çıkıyor.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise Avrupa Ligi karşılaşması 26 Eylül 2024 Perşembe günü oynanacak. Kadıköy Ülker Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maç, saat 19.45'te başlayacak.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçının hakemi kim?

Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise maçında Fransız hakem Benoit Bastien düdük çalacak. Bastien'in yardımcılıkları; Hicham Zakrani ile Aurélien Berthomieu üstlenecek.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı muhtemel 11'ler belli oldu mu?

Derbi mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Union karşısına nasıl bir 11'le çıkacağı merak konusu oluyor. Sarı-lacivertli takımda bir süredir sakat olan Osayi-Samuel'in sahada yer alması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçına şu 11'le çıkması bekleniyor: "Livakovic- Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, Dzeko"

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise ile Kadıköy'de yapacağı Avrupa Ligi ilk maçı 26 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakipleri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin lig aşamasında sırasıyla; Union Saint-Gilloise (Belçika), Twente (Hollanda) (D), Manchester United (İngiltere), AZ Alkmaar (Hollanda) (D), Slavia Prag (Çekya) (D), Athletic Bilbao (İspanya), Olimpik Lyon (Fransa) ve Midtjylland (Danimarka) (D) ile karşılaşacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.