Fenerbahçe umutlarını sürdürmek için sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe umutlarını sürdürmek için sahaya çıkıyor!
Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını bir sonraki haftaya taşımak için bu hafta evinde Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig’de 36. hafta heyecanı aynı gün aynı saatte oynanan maçlarla sürecek. Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray’ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe, Kayserispor önünde galibiyet arayacak. Peki Fenerbahçe-Kayserisipor maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı…

Trendyol Süper Ligi 36. hafta maçında Fenerbahçe ile Mondihome Kayserispor 12 Mayıs Pazar günü karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Süper Lig’deki tüm maçların aynı gün ve aynı saatte oynanacağı haftada Fenerbahçe - Kayserispor maçının başlangıç saati ise 19.00 olarak planlandı.

Galatasaray derbisi öncesinde şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, kendi seyircisi önünde Kayserispor karşısında mutlak galibiyet arayacak.

Fenerbahçe - Kayserispor maçı 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Stadı'nda oynanacak. Maçta Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.