Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi şampiyonu olur mu? Yüzde 97'lik o oran açıklandı...

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi şampiyonu olur mu? Yüzde 97'lik o oran açıklandı...
Ligde Siltaş Yapı Pendikspor'u yenen Fenerbahçe'de gözler derbi öncesi Avrupa'ya çevrildi. Sarı lacivertliler Union Saint Gilloise ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler için şampiyonluk, final ve yarı final oranları da belli oldu. İşte detaylar...

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, ilk maçta 3-0 yendiği Union Saint Gilloise ile perşembe akşamı Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Rakibini bir kez daha yenmek isteyen sarı lacivertliler ile ilgili olarak yarı final, final ve şampiyonluk oranları güncellendi. Peki, Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi şampiyonu olur mu? İşte belirlenen yeni oranlar...

İlk sırada Aston Villa var

Son 8 takım arasına kalmak isteyen Fenerbahçe'nin oynayacağı kritik mücadelenin yanı sra 7 maç daha akşamın çeyrek finalistleri belirleyecek. Kupanın favorileri arasında Aston Villa geliyor. Hollanda devi Ajax ile Johan Cruyff'ta berabere kalarak avantajı eline geçiren bordo mavililer, Villa Park'ta işi bitirmek amacında.

Fenerbahçe'nin oranı güncellendi

Belçika ekibi Union Saint-Gilloise maçı öncesinde Fenerbahçe'nin kupayı kazanma oranı yüzde 5.4 olarak belirlenmişti. İlk karşılaşmanın ardından bu oran yüzde 15.1'e yükselirken sarı-lacivertliler kupanın üçüncü favorisi olara tabloda yer aldı.

İşte Fenerbahçe'nin finale kalma oranı

Fenerbahçe'nin çeyrek finale kalma ihtimali yüzde 97.3 olarak belirlenirken yarı finale kalma oranı yüzde 56.4, finale kalma ihtimali se yüzde 30.4 olarak güncellendi.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.