Fenerbahçe Rade Krunic'in bonservisini alacak mı?

Fenerbahçe Rade Krunic'in bonservisini alacak mı?
Devre arası transfer döneminde satın alma opsiyonu ile kiralanan Rade Krunic'in performansı artırması herkesi keyiflendirdi. Sezon sonundaki durumu da şimdiden merak konusu. Peki, Fenerbahçe Rade Krunic'in bonservisini alacak mı? Detaylar haberimizde.

Yaz aylarının ardından ocak transfer döneminde de büyük uğraş verilen Rade Krunic, 3.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile kiralanmıştı. İlk etapta beklentileri karşılayamayan Boşnak futbolcu için ısrarını sürdüren Teknik Direktör İsmail Kartal istediğini almaya başladı. Oyuncunun performansını yukarı çekmeyi başaran deneyimli çalıştırıcı, Adana Demirspor zaferinin ardından da övgü dolu ifadeler kullandı.

Adaptasyon dönemi yaşıyor

Tecrübeli çalıştırıcı, 30 yaşındaki futbolcunun performansıyla ilgili "Ben size sormak istiyorum, bugün Krunic'i nasıl buldunuz? Maça damga vurdu değil mi? İşte Krunic bu, devamı da gelecek. Adaptasyon dönemi yaşıyor. Milan'da farklı oynuyordu, burada futbol daha farklı oynanıyor. İki haftadır performansı yükseldi. Maça damgasını vurdu ve üstüne koyarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Rade Krunic'in bonservisini alacak mı?

Ocak ayında İtalya'dan gelirken sözleşmesine konulan özel madde sebebiyle kariyerini İstanbul'da sürdürmesi muhtemel olan Rade Krunic için acele edilmeyecek. Sezon sonuna kadar performansı gözlemlenecek. Eğer bu formu devam eder ve şampiyonluk için de beklentiler karşılığını bulursa Milan ile masaya oturulacak. Başarılı orta saha oyuncusu Türkiye'de futbol oynamaya da sıcak bakıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.