Fenerbahçe kontratı feshedilen futbolcunun peşine düştü! Transferde flaş hamle

Fenerbahçe kontratı feshedilen futbolcunun peşine düştü! Transferde flaş hamle
 DAMGA Editörü
Bu yaz transfer dönemine damga vuran Fenerbahçe'de hareketli günler bitecek gibi gözükmüyor. Sarı lacivertliler kadrosuna takviyeleri sürdürüyor. Gündemdeki isimlerden biri de kontratının feshi sonrasında serbest kaldı ve şu an bonservisi yok.

Kadrosundaki oyuncularda sahip olduğu satın almalar opsiyonlarla birlikte birlikte 8 önemli takviye yaparak transfer piyasasına damga vuran Fenerbahçe, yeni hedeflere doğru ilerliyor. Takım dahil edilmesi muhtemel 3 isim daha vardı. Bir yenisi daha eklendi. Gözler artık imzalara çevrildi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

2023/05/03/fenerbahce-spor-kulubu-116-yasinda.jpg

Fenerbahçe'den şov

Teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'de ilk transferler İrfan Can Eğribayat ve Gustavo Henrique'ydi. İki oyuncunun da kulüplerine taahhüt edilen satın alma opsiyonu kullanıldı. Ardından yıldız bombardımanı başladı. Ryan Kent ve Edin Dzeko fitili ateşledi. Djiku ve Umut Nayir ile daha da ısınan Kanarya, Szymanski ve Tadic ile birlikte Eredivisie'nin en yüksek profilli iki oyuncusu arasında bulunan yıldızlarla anlaşama sağladı.

2023/05/19/wilfried-zaha-2.webp

Zaha'da mutlu son bekleniyor

Fenerbahçe'nin listesindeki en önemli futbolculardan biri de Wilfried Zaha. Crystal Palace ile kontratı sona eren Fildişili yıldız için önerilen ücret diğer takımların çok önünde ancak henüz net bir dönüş olmadı. Deneyimli oyuncunun kısa süre içerisinde kararını vermesi ve büyük ihtimalle de çubuklu forma giymesi bekleniyor.

2023/07/19/dominik-livakovic-kroatien-2022-1670768724-98351.webp

Livakovic tamam

6 senedir Dinamo Zagreb'de forma giyen Dominik Livakovic de artık Fenerbahçe'ye imza atmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde taraftara veda eden yıldız file bekçisi artık eldivenlerini sarı lacivertliler için takacak. Bonservis olarak ise 9 milyon euro önerileceği iddia ediliyor.

2023/06/26/rodrigo-becao.webp

Szalai'den sonra Becao

Fenerbahçe'nin en karlı transferlerinden biri olarak gösterilen Attila Szalai'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşın arayışlarına başlayan Fenerbahçe, Udinese'den Becao'yu listesine almıştı. Brezilyalı oyuncuyla anlaşan yönetim, Udinese'den de olumlu yanıt alarak süreci resmiyete kavuşturmak amacında.

2023/07/17/dorukhan-tokoz-1662193207-91640.jpg

Dorukhan ile görüşme

27 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor ile olan sözleşmesini feshetmişti. Sarı-Lacivertliler’in, Dorukhan’ın menajeri Ahmet Bulut ile bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü. Bu toplantıda herhangi bir teklif yapılmadığı, bir dönem Milli formayı da giyen başarılı oyuncunun mali beklentileri hakkında bilgi alındığı belirtildi. Dorukhan Toköz ile eski kulübü Beşiktaş’ın da ilgilendiği öğrenildi. 27 yaşındaki oyuncu sağ bekte ve orta sahada görev yapabildiği için, 8+3 kuralında iyi bir alternatif olabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.