Fenerbahçe ile Galatasaray'ın sağ bek savaşı! Durumunu yakından takip ediyorlar

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın sağ bek savaşı! Durumunu yakından takip ediyorlar
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra sahada dışında da sık sık karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray, transferde de aynı hedefe doğru yöneldi. İki takım da sağ bek hamlesi için aynı oyuncuyu takip ediyor.

Süper Lig'de bitime çok az bir süre kala şampiyonluk yarışını 2 puan farkla önde götüren Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe ise Trabzonspor karşısında 3 puan alarak İstanbul'a dönmek istiyor. İki takım ayrıca başkanlar nezdinde de demeç savaşları verirken bir de transferde aynı oyuncunun peşine düştü. O isim Sacha Boey. Fransız futbolcunun kiralanması gündemde.

Süre bulamadı

Galatasaray'dan rekor bonservisle Bayern'in yolunu tutan Sacha Boey, 2 maçta sadece 109 dakika oynayabildi. Bu sürede sakatlık da geçiren Fransız futbolcunun mevkisine yeni sezon için de takviye düşünüldüğü öğrenildi. Eğer bu hamle gerçekleşirse 23 yaşındaki futbolcunun sağ bekin şansı daha da azalacak. Bu da ayrılık ihtimalini her geçen an daha da mümkün kılacak.

İki takım da istekli

Türkiye standartlarında önemli bir hamle olarak görülebilecek transferi bitirmek isteyen iki ezeli rakip Sacha Boey'in durumunu yakından takip ediyor. Cimbom Aurier'in kiralanması sonrasında opsiyon kullanmak istemezken Kanarya ise Bright Osayi-Samuel'in ardından bu bölgeyi Boey ile doldurmak amacında. Ancak yıldız ismin ilk tercihinin Cimbom olabileceği öğrenildi.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.