Fenerbahçe haberleri! 2023-24 Fenerbahçe kalan maçları hangileri?

Fenerbahçe haberleri! 2023-24 Fenerbahçe kalan maçları hangileri?
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'nin sezonun geri kalanında 3 kulvarda oynayacağı maçlar merakla araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe kalan maçları hangileri? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dün akşam Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile karşı karşıya gelen son şampiyon Fenerbahçe, çeyrek finalde elendi. Sarı lacivertli başkent temsilcisini yarı finale yükselten golleri Ali Kaan Güneren, Anastasios Chatzigiovannis ve Garry Rodrigues kaydederken Kanarya'nın elinde 3 kulvar kaldı. İsmail Kartal ve öğrencileri ligin yanı sıra Süper Kupa ve Konferans Ligi'nde mutlu sona ulaşabilmek adına mücadele verecek. Peki, Fenerbahçe kalan maçları hangileri? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi maçları ne zaman?

Konferans Ligi'nde grubundan lider yükselen Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi Belçika temsilcisi US Gilloise oldu. Kanarya 7 Mart'ta rakibine konuk olurken rövanş ise 1 hafta sonra yani 14 Mart'ta oynanacak.

Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı ne zaman?

Daha önce Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan ancak yaşanan olayların ardından Türkiye'de oynatılmasına karar verilen Süper Kupa finali için Kanarya nisan ayında sahaya çıkacak. Ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak sarı lacivertliler 7 Nisan'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda kazanan taraf olabilmek adına mücadele verecek.

Fenerbahçe'nin kalan maçları

Uzun süredir kazanamadığı Süper Lig'de bu sezon performansıyla dikkat çeken ve liderlik koltuğunda da oturan Fenerbahçe, rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisine düştü. İsmail Kartal ve öğrencileri sene sonunda bu kulvarda da zafer yaşamayı hedefliyor.

Fenerbahçe'nin kalan maçları şu şekilde;

Hatayspor (D)
Pendikspor
Trabzonspor (D)
Adana Demirspor
Karagümrük (D)
Sivasspor (D)
Beşiktaş
Konyaspor (D)
Kayserispor
Galatasaray (D)
İstanbulspor

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.