Fenerbahçe Güney Amerikalı yıldız forvetin peşine düştü! İşte ikinci isim

Fenerbahçe Güney Amerikalı yıldız forvetin peşine düştü! İşte ikinci isim
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertliler Edin Dzeko'dan sonra yeni bir forvet daha alabilmek adına girişimlerin sürdürüyor. İşte detaylar...

Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de operasyon sürüyor. Ryan Kent ve Edin Dzeko'nun ardından yine bir hücum oyuncusu almak isteyen sarı lacivertlilerin gündemine yıldız isim geldi. Ancak bu süreç hiç de kolay değil. Yine de yönetim, İsmail Kartal'ı daha da motive edebilecek bir oyuncuyu getirebilmek adına kolları sıvadı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

fenerbahcenin-yeni-transferi-ryan-kent-kac-yasinda-ve-hangi-mevkiide-oynuyor-ryan-kent-kac-gol-atti.webp

İlk bomba Ryan Kent

Fenerbahçe'nin yeni sezondaki ilk hamlesi Ryan Kent olmuştu. Glasgow Rangers ile sözleşmesi bittikten sonra takımdan ayrılan İngiliz futbolcuyu ikna eden sarı lacivertliler, kanat oyuncusuyla 4 yıllık kontrat imzaladığını duyurdu. Yılız oyuncu ile sol kanat takviyesini gerçekleştiren yönetim sıradaki hamlesini ise dünyaca ünlü bir isimle yaparak dikkatleri üzerine çekti.

2066471.jpg

Dzeko da imza attı

Geçen sezon Inter ile İtalya Kupası kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Edin Dzeko, sarı lacivertlilerin ikinci transferi oldu. Boşnak yıldız geride bıraktığı başarılı kariyerinin ardından İstanbul'da atması beklenen gollerle şimdiden gönülleri fethetti. Yıllık olarak ise 4.2 milyon euro kazanacak.

gabigol.webp

Sıradaki hedef Gabigol

Göreve getirdiği İsmail Kartal ile şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de forvetin diğer ismi de belli oldu. Kanarya, Flamengo'da forma giyen Gabigol lakaplı Gabriel Barbosa'nın peşine düştü. Kartal'ın King ve Joao Pedro'ya yeni sezon planlamasında yer vermeyeceği iddia edilirken takviye konusunda da girişimler başladı. Sambacının futbol heyecanını her geçen gün artırması ve heyecan verici bir yapıya sahip olması taraftarları da şimdiden etkilemiş durumda. Geçtiğimiz sezon 35 resmi maçta forma giyen Gabigol, 17 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 21 milyon euro olarak gösteriliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.