Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor Arsenal'in yıldızını istiyor

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor Arsenal'in yıldızını istiyor
Ocak ayında başlayacak transfer dönemi için 4 büyükler çalışmalarını hızlandırdı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor aynı futbolcu üzerinde yoğunlaşıyor. Listedeki isim ise Arsenal'de oynuyor. Kendisi hakkında kulübünün düşüncesi belli oldu.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı tüm hızı ile devam ederken transfer penceresinin açılmasına kısa bir süre kaldı. Birbirinden önemli futbolcuları kadrosuna katmak isteyen dev kulüpler birbirlerine karşı yarış halindeler. Tüm takımların hedefi rakiplerinden önce istedikleri isimlere imza attırarak çalım atabilmek. İngiltere'deki bir yıldız da 3 takımın radarına girdi. Arsenal forması giyen oyuncu için Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor masadaki takımlar olarak göze çarpıyor. Son durum haberimizde yer alıyor.

3 takımın hedefi Partey

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un gündemine giren isimlerden biri Thomas Partey oldu. Cimbom'un sezon başında kadrosuna katmak için uğraş verdiği ancak başaramadığı Ganalı futbolcu, sakatlanmasının ardından uzun süre sahalardan uzak kaldı. Bu sene sadece 4 Premier Lig maçına ve 1 de Community Shield mücadelesine çıkıp 341 dakika sahada kaldı.

Takımdan ayrılacak

İngiltere basınında yer alan haberlere göre tecrübeli futbolcu devre arasında Londra ekibinden ayrılacak. Medyada Türk takımlarının adı da sıklıkla geçiyor ancak harcadıkları bonservisler ve ödedikleri yüksek maaşlarla dikkat çeken Suudi ekiplerine imza atması ihtimali de göz ardı edilmiyor. Dirençli ve kuvvetli bir oyun yapısı bulunan Partey için ocak ayında takımlar adeta savaş halinde olacak.

Djiku ve Pepe avantajı

Partey'in Türkiye'ye ayak basması konusunda karar vermesi halinde Arsenal'de birlikte oynadığı ve 38 maça çıktığı Nicolas Pepe ile vatandaşı Alexander Dijku bulunuyor. Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin bu yönden artısı bulunurken Cimbom ise Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükselirse en önemli kozu eline geçirecek. Sürecin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.