Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda? FB GS Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda? FB GS Muhtemel 11'ler
Trendyol Süper Lig'de 18'inci hafta dev derbiye sahne olacak. Lider Fenerbahçe ile kendisiyle aynı puana sahip ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayacak. Milyonlar da ekran başına kilitlenecek. Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu sezon iki ezeli rakibin çetin mücadelesine sahne olan Trendyol Süper Lig'de dev derbi zamanı geldi çattı. Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını Kadıköy Ülker Stadyumu'nda paylaşacak. Ev sahibi ekip unvanını korumayı hedeflerken Cimbom ise geçen sene rakibini yendiği statta yeni bir zafer elde ederek stattan ayrılmak amacında. Zorlu mücadeleyi seyretmek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda? FB GS Muhtemel 11'ler haberimizde yer almaktadır.

Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

24 Aralık 2023 Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray derbisi saat 19.00'da başlayacak. Dev derbi Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi istatistikler

  • Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde 133'üncü kez karşı karşıya gelecek. Bu rekabette bugüne kadar alınan galibiyet sayılarında sarı-lacivertlilerin 52-37 üstünlüğü bulunuyor.
  • Süper Lig tarihinde en fazla kırmızı karta sahne olan rekabet Fenerbahçe (25) ile Galatasaray (32) arasında (57). Ezeli rakipleri karşı karşıya getiren son 12 lig maçında toplam 10 kırmızı kart çıktı (Fenerbahçe 7-3 Galatasaray).
  • Galatasaray'ı konuk ettiği son dört Süper Lig maçının üçünü kaybeden Fenerbahçe (1G), daha önceki 32 karşılaşmada aldığı mağlubiyet sayısını eşitledi (22G 7B). Sarı-lacivertliler, son dört maçlık süreçteki tek galibiyetini İsmail Kartal yönetiminde aldı (Nisan 2022).
  • Fenerbahçe ile oynadığı son iki Süper Lig maçını 3-0 kazanan Galatasaray, bu rekabet tarihinde üst üste 3+ galibiyet aldığı tek süreci Nisan 1960-Ocak 1962 arasında yaşadı (4 maç). Sarı-kırmızılı ekibin başında üst üste üç Fenerbahçe galibiyeti almayı başaran tek teknik direktör o serinin son üç maçında görev yapan Gündüz Kılıç.
  • Süper Lig tarihinde bir sezonun ilk 16 maçı itibarıyla en fazla galibiyet alan ve puan toplayan iki takım, bu sezon 14 maç kazanan ve 43 puana ulaşan Fenerbahçe ve Galatasaray.

Fenerbahçe Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi, Crespo, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.