Fenerbahçe En-Nesyri’yi resmen açıkladı!

Fenerbahçe En-Nesyri’yi resmen açıkladı!
Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Youssef En-Nesyri transfer görüşmeleri için İstanbul’a gelmek üzereyken Fenerbahçe’den resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri transferinde sona geldi. Faslı yıldız forvet, sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalamak için uçağa binerken, Fenerbahçe En-Nesyri ile transfer görüşmelerine başlandığını bildirdi.

Fenerbahçe’den yapılan resmi transfer bilgilendirme açıklamasında, En-Nesyri’nin kulübü Sevilla ile yıldız oyuncunun transferi için görüşmelere başlandığı açıklandı. Ünlü futbolcunun bugün transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a iniş yapacağı da belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz, Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kendisi, kulübü Sevilla FC, S.A.D. ile görüşmelere başlamıştır. En-Nesyri sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul'a gelecektir.”

Öte yandan Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından En-Nesyri'nin İstanbul'a doğru yola çıktığını gösteren bir fotoğraf aylaşılarak, "Youssef En-Nesyri yola çıktı" ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.