Fenerbahçe, En-Nesyri ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe, En-Nesyri ile anlaşmaya vardı
Fenerbahçe, Sevilla'nın Faslı futbolcusu Youssef En-Nesyri'nin transferi için süreci hızlandırdı. En- Nesyri çok yakında Fenerbahçe ile imzaları atmak için İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe, Sevilla'nın Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'nin transferi için kulübün ardından futbolcuyla da anlaşmaya vardı. İki kulüp arasındaki ödeme planı da netliğe kavuştuktan sonra Faslı oyuncu sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul'a gelecek.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği Youssef En-Nesyri transferi konusunda mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Oyuncunun kulübü Sevilla ile bonservis ücreti konusunda günler önceden anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, Suudi Arabistan başta olmak üzere Avrupa'nın önemli liglerinden teklif alan Faslı oyuncuyu 4 yıllık sözleşme konusunda ikna etmeyi başardı. Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek olan En-Nesyri'yi bedelsiz kaybetmek istemediği için pazarlıklarda olumlu bir tutum sergileyen Sevilla ile çözülmesi gereken tek nokta bonservisin ödenme şekli. Sarı-lacivertli kulüp, 27 yaşındaki futbolcu için Sevilla'ya 19-20 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertli ekip, bu bedelin yüzde 50'lik kısmını peşin, kalan kısmını da taksitler şeklinde ödemek istiyor. İspanyol ekibi ise peşin ödenecek tutarın daha fazla olması yönünde ısrarını sürdürüyor. İki kulübün bu konuda da anlaşmaya varmasının ardından Faslı oyuncu sağlık kontrolleri ve resmi imza için önümüzdeki hafta başında İstanbul'a gelecek.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.