Fenerbahçe, Busenaz Sürmeneli'ye saldırıyla ilgili açıklama yaptı: Yasal işlemlerin takipçisi olacağız

Fenerbahçe, Busenaz Sürmeneli'ye saldırıyla ilgili açıklama yaptı: Yasal işlemlerin takipçisi olacağız
Milli boksör Busenaz Sürmeneli, bir aracın trafikte sıkıştırması sonucu saldırıya uğramasının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü yazılı açıklama yaptı.

Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzon'da aracıyla seyir halindeyken trafikte bir maganda tarafından sıkıştırılması üzerine saldırı yaşadı. Yol verme tartışmasında kamyonet şoförünün tokatlı saldırısına uğrayan Busenaz Sürmeneli'nin yaşadığı durum nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yazılı açıklama yapıldı.


Sarı lacivertli takımın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada milli sporcu Busenaz Sürmeneli'ye yapılan saldırı kınanarak geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada; "Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli’ye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Trabzon’da olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli, otomobiliyle seyir halindeyken sıkışan trafikte yaşadığı yol verme tartışmasında önüne kıran bir trafik magandası tarafından darp edilmiş ve hakarete uğramıştır. Yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gerçekleşen çirkin saldırıyla ilgili yasal işlemlerin takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz." denildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.