Fenerbahçe Beko’da kaptan Melih yuvada kaldı!

Fenerbahçe Beko’da kaptan Melih yuvada kaldı!
Fenerbahçe Beko basketbol takımında oynayan Melih Mahmutoğlu kulübü ile anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Fenerbahçe Beko’da kaptan Melih Mahmutoğlu ile sözleşme yenilendi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama ile tecrübeli basketbolcunun yuvada kaldığı duyuruldu.

Fenerbahçe Beko’dan yapılan açıklama ile 34 yaşındaki basketbolcu Melih Mahmutoğlu ile sözleşme yenilemek üzere anlaşmaya varıldığı duyuruldu. 2013-2014 sezonundan bu yana sarı-lacivertli kulüpte forma giyen Fenerbahçe Beko takım kaptanı Mahmutoğlu’nun yeni sözleşmesine dair detaylar ise henüz paylaşılmadı.

Sarı-lacivertli kulüpten konuya dair yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, 2013-14 sezonundan bu yana formamızı giyen, takım kaptanlığı görevini yıllardır başarıyla üstlenen ve adı artık Fenerbahçe Beko ile özdeşleşmiş sporcumuz Melih Mahmutoğlu ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmıştır.

Fenerbahçe formasını tam 11 sezondur terleten ve bu süre zarfında bir EuroLeague şampiyonluğunun yanı sıra altı Türkiye Ligi, dört Türkiye Kupası, üç Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları yaşayan Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe basketbol tarihine adını altın harflerle yazdıran sporcularımızdan biri haline gelmiştir.

Kaptanımız, bu sezon da Çubuklu formayı terletmeye devam edecektir.

Bu anlaşmanın Kulübümüze ve takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu’na hayırlı olmasını diliyor; kıymetli sporcumuzun sarı lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz.”

Öte yandan Fenerbahçe Beko’nun sosyal medya hesaplarından kaptan Melih Mahmutoğlu’na özel bir videolu paylaşımda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.