Fenerbahçe Beko - Panathinaikos EuroLeague yarı final maçının tarihi belli oldu!

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos EuroLeague yarı final maçının tarihi belli oldu!
Tarihinde 6. kez Final Four’a kalma başarısı gösteren Fenerbahçe Beko’nun yarı finalde oynayacağı Panathinaikos maçının günü ve saati açıklandı.

EuroLeague’de normal sezonun ardından play-off’ların da tamamlanmasıyla Final Four heyecanı yaşanmaya başladı. Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek olan Dörtlü Final’de yer alacak takımların maç programları belli oldu. Yarı finalde Yunan temsilcisi Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Beko final bileti alarak Real Madrid - Olimpiakos maçının galibi ile Avrupa Şampiyonluğu mücadelesi vermek istiyor.

Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos takımları arasında yapılacak EuroLeague Final Four yarı final maçı 24 Mayıs 2024 Cuma günü oynanacak. Berlin'de Mercedes-Benz Arena'da karşı karşıya gelecek iki takımın maçı TSİ 19.00’da başlayacak.

2019’dan sonra ilk kez Final Four’a kalan Fenerbahçe, Ergin Ataman’lı Panathinaikos’u geçerek finale yükselmek için parkeye çıkacak.

Fenerbahçe, Fransız ekibi Monaco’yu play-off serisinde 3-2 ile geçerek dörtlü finale kalmaya hak kazanmıştı. Panathinaikos Aktor ise İsrail'in Maccabi Playtika ekibini 3-2’lik seri sonunda mağlup ederek Final Four’a adını yazdırmıştı.

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos Aktor arasında 24 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak EuroLeague Final Four yarı final mücadelesinin yayın bilgileri ise henüz netleşmedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.